Feli, moment de sinceritate, înainte de a deveni mămică: „Mi-aș dori ca fetița să semene cu tatăl ei”

+4 click pentru
galerie

Feli însărcinată © Instagram

Feli mai are foarte puțin până când va naște, astfel că vedeta pune la punct ultimele lucruri pentru fetița care va veni pe lume. 

Mult a fost, puțin a rămas! Feli mai are foarte puțin până va naște, iar pentru acest lucru, îndrăgita artistă se pregătește cum poate mai bine. Desi orice mămică își dorește ca micuțul să îi semene, Feli are o altă dorință în ceea ce o privește pe fetița ei. Într-un interviu acordat pentru „Prietenii de la 11”, Feli a mărturisit cum stă cu pregătirile, dar și faptul că își dorește ca micuța să-i semene iubitului ei, Cătălin.  

„O să fiu ca o fetiță care se joacă „de-a bebele”. Sunt foarte fericită. Atunci când conștientizez că am un bebe în burtică, sunt cea mai fericită. Nu există ceva pe lumea asta cu care pot să-mi compar fericirea, atunci când mă gândesc la bebe. Organizăm și camera, deși am zis că în primele luni nu o să mă dezlipesc de ea, o să mi-o lipesc așa de cap, de piept...
Mă va ajuta mama, mama mea a doua, căreia i se mai spune și soacră. Aș vrea tare mult să ne dăm noi, nouă, timp...să ne obișnuim.

Pentru început, vom avea nevoie de ajutor. Aș vrea să semene cu tatăl ei, când era mic, pentru că avea părul creț și negru. Am așa imaginea cu ea în marsupiu și cu mine, în studio. Ne-am decis la un cărucior negru, pe care să putem să-l accesorizăm cu tot felul de jucărele” a povestit Feli, cu zâmbetul pe buze. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro