Feli, schimbare radicală de look. Fanii de-abia au mai recunoscut-o!

+3 click pentru
galerie

Feli, schimbare radicală de look. Fanii de-abia au mai recunoscut-o! © Instagram

De când a devenit mămică, Feli radiază de fericire dar este și pusă pe mari schimbări! Artista a apărut în fața fanilor ei cu un nou look, iar aceștia au fost foarte încântați de transformarea vedetei. 

Feli și-a surprins fanii cu un nou look. Mereu deschisă către noi schimbări, artista s-a afișat pe Instagram, într-o fotografie, cu părul lung și blond, pesemne că îi lipsește perioada în care podoaba ei capilară era la această lungime în mod natural. 

Surprinși de noua imagine a lui Feli, fanii ei au complimentat-o pe vedetă șli i-au zis că această schimbare îi vine de minune. 

De ce nu vrea să arate fața fetiței sale

Feli le-a prezentat-o deja pe micuţă fanilor, însă toate imaginile au fost cu ea stând cu spatele. Acum, oamenii care o iubesc au vrut să ştie care este motivul.

Feli a spus că încă nu se simte pregătită şi că simte că trebuie să mai fie puţin timp "egoistă".  "De ce nu arăţi copilul tau?", a întrebat un fan. "Încă nu simt. Simt să mai rămân 'egoistă' un pic, să mă bucur numai eu de ea. Uneori îmi doresc să o bag înapoi în burtică şi să ne iubim doar noi două", este mesajul simpatic transmis de Feli.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest