Feli, schimbare radicală de look. Fanii de-abia au mai recunoscut-o!

+3 click pentru
galerie

Feli, schimbare radicală de look. Fanii de-abia au mai recunoscut-o! © Instagram

De când a devenit mămică, Feli radiază de fericire dar este și pusă pe mari schimbări! Artista a apărut în fața fanilor ei cu un nou look, iar aceștia au fost foarte încântați de transformarea vedetei. 

Feli și-a surprins fanii cu un nou look. Mereu deschisă către noi schimbări, artista s-a afișat pe Instagram, într-o fotografie, cu părul lung și blond, pesemne că îi lipsește perioada în care podoaba ei capilară era la această lungime în mod natural. 

Surprinși de noua imagine a lui Feli, fanii ei au complimentat-o pe vedetă șli i-au zis că această schimbare îi vine de minune. 

De ce nu vrea să arate fața fetiței sale

Feli le-a prezentat-o deja pe micuţă fanilor, însă toate imaginile au fost cu ea stând cu spatele. Acum, oamenii care o iubesc au vrut să ştie care este motivul.

Feli a spus că încă nu se simte pregătită şi că simte că trebuie să mai fie puţin timp "egoistă".  "De ce nu arăţi copilul tau?", a întrebat un fan. "Încă nu simt. Simt să mai rămân 'egoistă' un pic, să mă bucur numai eu de ea. Uneori îmi doresc să o bag înapoi în burtică şi să ne iubim doar noi două", este mesajul simpatic transmis de Feli.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro