Feli a bifat o premieră, în viața de mămică! "Am să păstrez momentul toată viața mea"

Feli a bifat o premieră, în viața de mămică! "Am să păstrez momentul toată viața mea" © Instagram

Feli trăiește fericirea supremă de când a devenit mămică pentru prima oară, iar micuța Luna i-a schimbat viața la 180 de grade. Îndrăgita artistă a împărtășit cu fanii virtuali o experiență pe care nu o va uita atât de ușor.

Pentru prima oară, fetița lui Feli, Nora Luna, a urcat pe scenă alături de mama ei, iar artista a fost extrem de emoționată și a trăit experiența intens.

"Astăzi am urcat pentru prima dată cu Nora Luna pe scenă.❤️ Am să păstrez poză asta și momentul prins în ea toată viață mea. Lunito, niciodată nu m-am simțit atâta de iubita și protejată! Cum mă cuprindeai tu cu mânuțele cât puteai de mult uitându-te curioasă la tot ce te înconjoară, în timp ce știu că mă simțeai! Prin zâmbete în șir parcă voiai să-mi spui " Mami, să nu ai emoții cu mine. Nu e zgomot tare. Nu e zgomot punct. E Muzică, mami și Muzică e parte din mine de când burtică ta îmi era casă. De ce îți transpiră palmele pe microfon? Te văd, mami!sunt bine! Sunt fericită și liniștită! Te simt și te iubesc dintotdeauna!" Dar eu, iubita mamei? Eu cum să măsor cât te iubesc?", a scris Feli, pe Instagram. 

Feli este foarte discretă în privința vieții sale de familie. După mai multe dezamăgiri in dragoste, artista l-a întâlnit pe Cătălin, bărbatul care a făcut-o să zâmbească și alături de care a devenit pentru prima oară părinte. Tot într-o discreție maximă a organizat și botezul micuței Nora Luna, publicând pozele pe Instagram la câteva săptămâni distanță față de fericitul eveniment.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro