Felix Baumgartner, la un pas să o părăsească pe Mihaela Rădulescu: „S-a terminat”

+3 click pentru
galerie

Felix Baumgartner, la un pas să o părăsească pe Mihaela Rădulescu © Arhivă

Ai crede că dacă o ai pe Mihaela Rădulescu drept iubită, nu ai mai vrea să îi dai drumul! Chiar și așa, Felix Baumgartner a fost la un pas de a o părăsi pe vedetă, iar motivul a fost divulgat chiar de aceasta.

Felix Baumgartner n-a mai locuit cu nicio femeie până la relația cu Mihaela Rădulescu. Așa se face că a avut un mic șoc atunci când acesta a descoperit că vedeta îi umblase în lucrurile din bucătărie, fără să-l întrebe.

„De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză. Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?'. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă”, a povestit Mihaela Rădulescu, conform VIVA!

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro