Singura femeie pe care a iubit-o Răzvan Ciobanu! Momente sfâșietoare, la mormântul regretatului designer. FOTO

+3 click pentru
galerie

Singura femeie pe care a iubit-o Răzvan Ciobanu! Momente sfâșietoare, la momentul regretatului designer. FOTO © Instagram

Moartea lui Răzvan Ciobanu a lăsat în urmă râuri de lacrimi pentru cei care l-au iubit, dar în special pentru Diana, o femeie blondă și extrem de frumoasă, alături de care regretatul designer ar fi trăit o...poveste de dragoste!

Ceea ce nu multă lume știe este faptul că Răzvan Ciobanu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie pe nume Diana, o blondă care i-a fost alături designerului și în momentele bune, dar și în cele mai grele încercări din viața lui. Deși timpul a hotărât ca fiecare să meargă pe drumul lui, Diana nu l-a uitat pe Răzvan Ciobanu iar acum, la aproape o lună de la moartea regretatului designer, aceasta i-a făcut o vizită...dar în loc de o îmbrățișare, i-a adus lumânări, la mormânt. 

Îmbrăcată în haine de doliu, Diana, singura femeie pe care a iubit-o Răzvan Ciobanu a venit pentru a aduce o floare și pentru a aprinde o lumânare, în memoria omului alături de care a împărțit și bune și rele, o bună perioadă de timp. Mai mult, Diana nu s-a ferit să-și arate durerea, așa că a postat pe Instagramul său câteva fotografii sfâșietoare, de la mormântul lui Răzvan Ciobanu. Mai mult, Diana a și scris un mesaj de doliu în dreptul uneia dintre fotografiile pe care le-a încărcat pe rețeaua de socializare. 

Reamintim că Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare, în dimineaţa zilei de luni, 29 aprilie, după ce s-a izbit cu maşina de pomii aflaţi în afara carosabilului ce lega oraşul Năvodari de comuna Săcele, din judeţul Constanţa. Ancheta este în plină desfăşurare, fiind lansate în mediul online o sumedenie de ipoteze, foarte puţine confirmate până acum.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro