Fericire mare pentru Majda Aboulumosha. Vedeta își sărbătorește astăzi fetița: ”Viața mea s-a schimbat și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru tine” / FOTO

+3 click pentru
galerie

Fericire mare pentru Majda Aboulumosha. Vedeta își sărbătorește astăzi fetița © Instagram

Astăzi este o zi extrem de importantă pentru Majda Aboulumosha, prezentatoarea de la Antena Stars. Frumoasa mulatră își sărbătorește astăzi minunăția de fetiță, ființa cea mai importantă din viața ei.

Majda este o femeie și o mamă extrem de apreciată, iar frumusețea vedetei este moștenire de familie, pe care a dat-o mai departe și micuței sale fiice, care astăzi, 7 aprilie, își aniversează ziua de naștere.

Când nu este pe platourile de la Antena Stars, Majda nu se dezlipește de fetița ei. Cele două fac toate lucrurile împreună, de la joacă, lecții și până la gătit. Pentru vedeta noastră, copilul ei fiind cel mai mare dar primit de la Dumnezeu.

Cum se află în izolare la domiciliu, din cauza stării de urgență decretată în țara noastră, Majda nu a putut să îi organizeze fiicei sale o petrecere fabuloasă, dar cu siguranță, micuța se va bucura de tot ce își dorește, imediat cum vom trece de această criză.

”E prima aniversare în izolare și atât de restrânsă, dar e cu multă iubire, exact cum îți place ție”, a scris Majda în mediul online.

Chiar și așa, ziua de naștere a micuței nu a trecut neobservată. Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie, dar și un mesaj de suflet pentru copilul ei. Majda i-a emoționat pe internauți cu vorbele frumoase pe care le-a scris despre cea care îi împlinește acum viața.

”La mulți ani, păpușica mea! ❤️. Ora 10:55, este o oră specială pentru mine ! Atunci ai venit tu pe lume, copilul meu. ❤️ Te-am dorit de când eram mică, cam de vârsta ta eram când mi-am spus “eu când o sa fiu mare o să mă fac mamă“ și m-ai făcut ! 💕 De atunci viața mea s-a schimbat și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru tine. Dacă aș da timpul înapoi, aș face lucrurile la fel, doar ca să te am în viața mea. Învăț atât de multe lucruri de la tine și tot ce-mi doresc e să fii mereu sănătoasă și să te bucuri de lucruri simple. Fac tot ce pot să-ți fiu mamă bună, prietenă și tot ce ai tu nevoie să-ți fiu.
M-ai făcut sa descopăr în ochii tăi ca pot să fiu eroină, m-ai făcut să mă simt puternică și gata să dărâm orice munte pentru tine, să tac atunci când e nevoie doar ca să-ți fie ție bine și să mă lupt când e necesar”,
a mai scris Majda pe pagina sa de Instagram.

Vedeta a ținut să îi ofere și un sfat de viitor micuței sale.

”Tu mami să fii propriul tău erou! Să cauți în inima ta plină de bunătate, dorința de a fi fericită și de a sta departe de lucruri negative! Te iubesc mai mult decât poți duce, copilul meu și o să fiu lângă tine chiar dacă vreodată nu o să ai nevoie de mine”, a încheiat prezentatoare TV.

Și internauții i-au trimis o mulțime de mesaje frumoasei micuțe, iar fotografia emoționantă a adunat mii de like-uri.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro