Fericire maximă! Sergiu Hanca, tată pentru a doua oară

Sergiu Hanca, tată pentru a doua oară © Instagram

Sergiu Hanca şi frumoasa lui soşie s-au căsătorit în anul 2016. De atunci cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, parcă desprinsă din cărţile de poveşti.

Cei doi s-au iubit atât de mult încât au dat naştere şi unui băieţel. Zian se bucură de toată atenţia şi iubirea celor doi părinţi, însă vestea bombă vine chiar acum.

Fotbalistul este mai fericit ca niciodată şi asta pentru că frumoasa sa soţie îl va face în scurt timp tată pentru a doua oară. Da, aţi auzit bine! Andreea este însărcinată în 20 de săptămâni.

În primăvara anului trecut, Andreea a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că îşi doreşte să devină din nou mămică şi că vrea să aibă gemeni. 

"Sper la al doilea copil. Aş vrea să fie gemeni şi să fie sănătoş.  Să ne dea Dumnezeu două fetiţe, asta e tot ce îmi doresc", a declarat Andreea Hanca.

Se pare că visul celor doi a devenit realitate, iar acum aşteaptă cu nerăbdare să îşi strângă în braţe şi cel de-al doilea copil. Nu ştim încă dacă frumoasa brunetă va da naştere unor gemeni, dar nu vom mai avea mult şi vom afla şi acest aspect.

Cei doi îndrăgostiţi au dat vestea cea mare pe Instagram, după ce fotbalistul a postat o fotografie alături de frumoasa sa soţie. Tinând-o strâns în braţe, cu mâna pe burtica brunetei, Sergiu şi Andreea radiază de fericire şi nici nu e de mirare.

Fanii fotbalistului au înroşit butonul de like, iar comentariile au curs şi ele pe bandă rulantă.

Chiar dacă este însărcinată în 20 de săptămâni, frumoasa brunetă are o siluetă de invidiat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro