Fernando de la Caransebeş a divorţat de soţie, după ce s-a pocăit. "E un păcat"

Fernando de la Caransebeş a divorţat de soţie, după ce s-a pocăit. "E un păcat" © Captură

Era total necunoscut, dar o singură piesă l-a făcut celebru! Pentru că el cânta, deşi nu avea... voce. Atât de vocal a fost, însă, încât publicul telespectator l-a urmărit cu foarte mult interes.

Fernando de la Caransebeş, căci despre el este vorba, revine! După muuulţi ani în care nimeni n-a mai ştiu nimic de el, artistul se întoarce cu o poveste... bombă. Spune că a murit, dar a revenit printre noi pentru că vrea să-şi spele păcatele! 

Fernando de la Caransebeş a fost invitat la Acces Direct, unde a povestit prin ce a trecut. Artistul spune că a murit, dar că a mai primit o şansă aici pe pământ, pentru a-şi spăla păcatele. Fernando de la Caransebeş a povestit prin tot ce a trecut, povestind că totul este real şi nu este vorba despre un vis. Astfel, Fernando de la Caransebeş a făcut publică povestea sa, spunând că a ajuns în lumea celaltă, însă Dumnezeu i-a mai dat o şansă, după ce a văzut că îşi regretă păcatele şi vrea să devină un om mai bun.

"Acum doi ani beam suc amestecat cu nes şi am simţit un junghi în inimă, nu m-am dus la medic, dar mă durea rău. După un timp, am simţit că îmi amorţeşte inima, am făcut un preinfarct. M-am trezit, m-am văzut ieşit din corp. Mi-am dat seama că am murit. Am încercat să intru în corp, dar nu am mai putut. A fost real, nu am visat. Apoi mi s-au arătat nişte păcate", a spus Fernando de la Caransebeş la Acces Direct.

Acum, Fernando de la Caransebeş este liniştit şi fericit pentru că a ales calea credinţei, însă un singur lucru îl mai supără. Faptul că soţia a divorţat de el. Artistul nu şi-a dorit să se separe de cea pe care a iubit-o, mai ales că este şi păcat, aşa cum Fernando de la Caransebeş mărturiseşte, însă, acesta este de părere că nu avea cum să o ţină pe aceasta cu forţa lângă el.

"Am divorţat, dar nu vreau să vorbesc despre lucrul acesta. E un păcat divorţul, dar dacă soţia nu mai vrea să stea, nu poţi să obligi pe nimeni. Ea a divorţat. Divorţul a venit dpă ce m-am pocăit", a spus Fernando de la Caransebeş.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro