FOTO / Fetelor, luați-vă gândul! Jador a spus ”Da”! Cântărețul s-a căsătorit în direct cu o celebră blondă! Totul la Star Matinal!

+4 click pentru
galerie

Fetelor, luați-vă gândul! Jador a spus ”Da”! Cântărețul s-a căsătorit în direct cu o celebră blondă! Totul la Star Matinal! © captura foto

Fetele sunt înnebunite după el, iar cu fiecare apariție reușește să atragă mii de domnișoare, dar gata! Jador s-a căsătărit în direct la Star Matinal!

Ce credeați fetelor că Jador va rămâne toată viața singur? Nici vorbă! Celebrul manelist și-a găsit deja marea dragostea, și mai mult de atât chiar soția, pentru că astăzi, în direct la Star Matinal, Jador s-a căsătorit! 

Totul a avut loc în platoul emisiunii, acolo unde Jador, îmbrăcat la costum a luat-o de braț pe iubita lui și împreună au pășit către ofițerul de stare civilă, prezentatorul Dima Trofim care astăzi a fost cel care a pus întrebările importante pentru tinerii miri. 

Vă întrebați cine oare e mireasa? Ei bine, e blondă, sexy, tânără și extrem de talentată în ale dansului, este chiar Olga Delia, asistenta de la Star Matinal, care încă de la prima apariție în platoul emisiunii au pus ochii pe manelist și direct a spus că ea va fi soția lui. 

Tânăra a reușit să facă ce și-a propus, iar astăzi împreună cu Jador au spus un ”Da”, sincer și răspicat. Deși Jador nu a vrut inițial să scape de burlăcie, nașa Nasrin, l-a convins și astfel acum își va lua în serios noul rol, de soț! 

Imediat a avut loc și sărutul mult așteptat dintre ei, iar petrecerea va avea loc în curând, însă cântărețul i-a cântat soției sale cea mai recentă piesă de-a lui, în aplauzele tuturor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro