Imagine emoționantă cu fetița Andreei Ibacka! Cu cine seamănă micuța Namiko

+3 click pentru
galerie

Imagine emoționantă cu fetița Andreei Ibacka! Cu cine seamănă micuța Namiko © Instagram

Fanii Andreei și ai lui Cabral Ibacka sunt în extaz! Pe pagina ei de Instagram, Andreea Ibacka a postat 2 fotografii emoționante cu fiica ei, iar internauții au putut să vadă cu cine seamănă micuța.

Foarte multă vreme, fanii Andreei și ai lui Cabral Ibacka s-au întrebat cu cine anume seamănă micuța Namiko, dacă a moștenit tenul ciocolatiu, de invidiat al tatălui său sau este blonduță, ca mama ei, Andreea Ibacka. Blondina a postat pe contul ei de Instagram 2 fotografii cu micuța, iar internauții au putut să vadă că Namiko seamănă foarte mult cu Andreea, soția lui Cabral Ibacka!

Cum a slăbit Andreea Ibacka, după ce a născut

Cu toții știm că nicio graviduță nu este ocolită de kilogramele în plus din timpul sarcinii, astfel că Andreea Ibacka a povestit, pentru viva.ro, cum a reușit să ajungă la o siluetă de invidiat. 

„Am slăbit din decembrie. Eu am mai postat filmulețe, fotografii cu mine nu au fost editate. Am avut noroc. Nu am acumulat foarte mult în timpul sarcinii. Am luat 9 kilograme toată sarcina. Am scăpat foarte repede de ele, dar nu am făcut eforturi în sensul acesta. Cam luna și kilogramul, așa a fost la mine. Am avut o genetică bună” a spus Andreea Ibacka, pentru viva.ro. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro