Întâlnire emoționantă. Fetița Andreei Antonescu i-a cunoscut pentru prima oară iubitul. Cum a reacționat micuța

+3 click pentru
galerie

Întâlnire emoționantă. Fetița Andreei Antonescu i-a cunoscut pentru prima oară iubitul. Cum a reacționat micuța © instagram

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache, iubitul acesteia, au confirmat că au o relație frumoasă bazată pe foarte multă iubire. Cei doi petrec mult timp împreună, dar au timp și de micuța Sienna, fetița Andreei din mariajul cu Traian Spark. Aceasta l-a cunoscut pentru prima oară pe partenerul mamei sale. 

Andreea Antonescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de jurnalistul Ștefan Manolache. Cei doi și-au făcut publică relația, iar de atunci sunt de nedespărțit. Petrec mult timp împreună, dar au grijă ca o parte din timpul liber să îl dedice și micuței Sienna, fetița Andreei Antonescu. Cei trei s-au îmbarcat în mașină și au plecat într-o mică excursie prin țară, iar primul popas a fost la Brașov. Au petrecut clipe de vis, iar din story-urile pe care cei doi le-au postat pe Instagram, fetița a fost în largul ei și l-a primit pozitiv pe Ștefan Manolache în viața sa și a mamei sale. Au avut foarte multe activități și împreună au făcut multe fotografii pe care le vor avea ca amintiri peste mulți ani. Într-una din pozele postate, cei trei s-au fotografiat pe una dintre străzile Brașovului, iar Ștefan Manolache a scris în descrierea acesteia: „Se spune că pe strada sforii abia pot trece doi oameni, noi am încăput trei”. Fanii au fost încântați să îi vadă fericiți, așa că au apreciat fotografia cu foarte multe inimioare.

Între Andreea Antonescu și Ștefan Manolache. Lucrurile merg foarte bine, iar cântăreața chiar i-a cunoscut pe părinții reporterului de la Antena 1. Cei doi au mers împreună la Iași, acolo unde artista i-a cunoscut familia, iar momentul a fost unul cât se poate de emoționant. „Iaşi este şi a fost şi va rămâne probabil, unul dintre oraşele mele preferate. Un oraş foarte frumos pe care l-am descoperitt când aveam şapte ani şi cam asta este tot ce am de zis. În rest, ce a fost esenţial, am pus pe story.”, a declarat Andreea Antonescu, la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest