Nu are nimic din Elena Udrea. Eva Maria e bucăţică ruptă din Adrian Alexandrov. Uite cum arată la 7 luni

+3 click pentru
galerie

Nu are nimic din Elena Udrea. Eva Maria e bucăţică ruptă din Adrian Alexandrov. Uite cum arată la 7 luni © Foto: Instagram

Fetiţa Elenei Udrea şi a lui Adrian Alexandrov se face mai mare pe zi ce trece şi este de o frumuseţe incredibilă. În plus, fetiţa este copia fidelă a tatălui, iar cea mai recentă imagine cu ea confirmă asta.

Adrian Alexandrov este topit după micuţa lui, care astăzi împlineşte 7 luni. Eva Maria este tot ce şi-a putut dori iubitul Elenei Udrea de la viaţă. De asemenea, Adrian Alexandrov este topit după cea mică, mai ales că micuţa îi seamănă leit.

Elena Udrea, despre botezul Evei Maria

Elena Udrea spune că şi-a dorit mult ca Eva Maria să fie creştinată în România, dar ţinând cont de situaţia în care ea se află, Elena Udrea spune că este posibil ca micuţa să fie botezată în Costa Rica. Mai mult decât atât, în cazul în care nu va găsi o biserică ortodoxă, Elena Udrea este dispusă chiar să creştinească copilul într-o biserică catolică.

"Am tot sperat că o să fac botezul acasă, cu prietenii, cu familia, dar vom vedea. Trebuie să luăm o decizie, pentru că crește copilul, o să îi fie greu nașei să îl ridice. Dacă nu găsim o biserică ortodoxă, o vom boteza într-una catolică, voi face o cerere de aprobare. Alina Bica a filmat venirea pe lume a Evei. Voi face botezul cât mai curând posibil", a spus Elena Udrea la o emisiune tv.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro