EXCLUSIV! Fetiţa Gabrielei Cristea, în lacrimi! Ce se întâmplă cu micuţa de câteva săptămâni

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, Tavi Clonda şi Victoria © Facebook

Fetiţa Gabrielei Cristea se confruntă cu o problemă de câteva săptămâni. Victoriei îi este foarte greu să înţeleagă ce se petrece cu mama ei, cunoscuta prezentatoare de la Antena Stars.

Gabriela Cristea suferă de laringită, problemă din cauza căreia nu are voie să vorbească prea mult, iar dacă o face trebuie să fie în şoaptă. Pentru Victoria, care are puţin peste un anişor, este destul de greu să înţeleagă ce se întâmplă cu mama ei şi de ce nu mai pot purta conversaţii ca înainte. 

Cum o iubeşte enorm pe Victoria, Gabriela Cristea face eforturi şi vorbeşte în şoaptă cu ea, iar micuţa, fiind foarte atentă, îi vorbeşte la fel, imitând-o. Nici nu are cum să nu îşi revină rapid Gabriela Cristea, mai ales atunci când vede zâmbetul fiicei sale şi a lui Tavi Clonda. 

Frumoasa moderatoare de la „Te iubesc de nu te vezi” urmează să devină mamă pentru a doua oară, în primăvara acestui an. Gabriela Cristea va aduce pe lume cea de-a doua fetiță. 

Pe Gabriela Cristea o puteți vedea în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, pe Antena Stars, începând cu ora 18:45, în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". Cei care își caută jumătatea se pot înscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzată la Antena Stars.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro