Fetiţa Gabrielei Cristea, în vizită la bunici. Şi-a făcut un nou partener de joacă: "Minunați!"

+3 click pentru
galerie

Victoria şi verişorul ei © instagram

Fetiţa Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda creşte pe zi ce trece şi se face din ce în ce mai frumoasă. De când mama sa s-a întors pe micul ecran, Tavi Clonda este tată cu normă întreagă şi are grijă de micuţa sa, atunci când Gabriela Cristea se află la filmări. Recent el a mers împreună cu Bella Victoria Margot în vizită la bunici, acolo unde micuţul îngeraş şi-a făcut un nou partener de joacă.

Bella Victoria Margot s-a născut pe 23 septembrie 2017 şi în curând va împlini un anişor. Ea stă deja în picioare, este o fetiţă foarte sociabilă şi cucereşte pe toată lumea cu farmecul său. Tocmai de aceea micuţa şi-a făcut rapid un nou partener de joacă.

Aflată în vizită la bunici, Bella Victoria Margot s-a întâlnit cu verişorul ei mai mare, Cezar, care a luat-o în braţe şi a încercat să aibă grijă de ea.

Tavi Clonda a făcut publice câteva fotografii cu fiica sa în care micuţa apare alături de bunica, dar şi de verişorul ei. Fanii s-au topit când au văzut imaginile.

"E mândră bunica impreună cu nepoţica❤" a scris un fan. 

"Doi copii minunaţi" a fost o altă reacţie.

"Doi copii frumoși și minunați" a scris o altă persoană.

Nu rata "Te iubesc de nu te vezi"

Pe Gabriela Cristea o puteți vedea în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, pe Antena Stars, începând cu ora 18:45, în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". Cei care își caută jumătatea se pot înscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzată la Antena Stars.

Așadar, persoanele care sunt în căutarea iubirii și vor să participe la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului - Te iubesc de nu te vezi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro