Fetiţa Mirelei Vaida a terminat grupa mijlocie la grădiniţă. Cum a fost îmbrăcată micuţa Carla la serbarea de final de an

+3 click pentru
galerie

Fetiţa Mirelei Vaida a terminat grupa mijlocie la grădiniţă. Cum a fost îmbrăcată micuţa Carla la serbarea de final de an © Foto: Instagram

Emoţii mari pentru Mirela Vaida, după ce fetiţa ei a absolvit grupa mijlocie la grădiniţă. Micuţa Carla a avut serbare, iar mămică ei i-a fost alături. 

Chiar dacă a născut de doar două luni pe cel de-al treilea copil, Mirela Vaida nu vrea să neglijeze pe niciunul dintre micuţii ei, astfel că ieri a luat parte la serbarea de final de an şcolar a Carlei.

Fetiţa frumoasei vedete a fost îmbrăcată cu o rochiţă scurtă, de culoare roz şi cu detalii aurii, care o făcea să fie o adevărată prinţesă. Carla a început deja să moştenească din talentul mamei sale şi a părut că se simte în largul ei pe scenă.

Micuţa a cântat alături de colegii ei şi a recitat tot ceea ce a primit de la doamna educatoare pentru acest moemnt, totul sub privirile blânde şi emoţionate ale mămicii sale. "La revedere, grupa mijlocie! Bucuruzele isteţe, Vacanţa mare", a scris Mirela Vaida pe Instagram.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro