Fetița Oanei Roman a terminat grupa mijlocie. La anul are loc un eveniment important

+3 click pentru
galerie

Fetița Oanei Roman a terminat grupa mijlocie. La anul are loc un eveniment important © Instagram

Este final de an școlar pentru toți copiii din România, inclusiv cei mondeni. Isabela, fetița Oanei Roman, a terminat cu succes grupa mijlocie, iar la anul urmează să facă un pas important în viață.

Oana Roman a împărtășit cu prietenii virtuali acest moment de bucurie și de mândrie. Vedeta este fericita mamă a unei „absolvente” de grupă mijlocie, care de la anul va deveni și elevă!

„Astăzi Isa a terminat grupa mijlocie! Nu îmi vine să cred că la anul deja merge la școală! Mulțumesc din tot sufletul grădiniței și întregului personal pentru grija purtată Isei încă de când avea 2 ani! Eu și @eliseimarius suntem tare mândri și fericiți și suntem recunoscători Bunului Dumnezeu pentru așa un copil minunat!”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman a fost țepuită, după ce a făcut cumpărături

Oana Roman a postat un mesaj tranșant în spațiul public, după ce a făcut mai multe cumpărături online. Vedeta a fost extrem de supărată și a decis să se descarce în fața fanilor virtuali.

„Cumpărăturile online pot fi o mare hoție. Pentru că este cred că prima oară când îmi iau mare țeapă, cred că este cazul să împărtășesc și cu voi. Cele mai oribile și mai de proastă calitate produse, la prețuri foarte mari. Nu cumpărați niciodată de pe acest site”, a povestit Oana Roman, pe Instagram.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro