Fetița Simonei Gherghe pare să-și fi ales deja viitoarea carieră: „Clar, o să facă tenis”. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Fetița Simonei Gherghe pare să-și fi ales deja viitoarea carieră © Facebook/Instagram

Micuța Ana Georgia, fetița Simonei Gherghe, crește pe zi ce trece! Ba chiar pare să-și fi ales deja viitoarea carieră, dacă este să ne luăm după imaginile adorabile postate de frumoasa prezentatoare.

Simona Gherghe a făcut publică o filmare în care fiica ei „muncește” din greu cu racheta de tenis, care i-a stârnit curiozitatea. Mai mult, pare decisă să îl imite pe tatăl ei, Răzvan Săndulescu.

„Clar, o să facă tenis. E bine că mai exersează taică-su prin casă...”, a scris Simona Gherghe, alături de filmarea care a primit sute de aprecieri.

Simona Gherghe şi-a anunţat plecarea de la "Acces Direct"

Îndrăgita prezentatoare va fi înlocuită o perioadă de timp, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul primei sarcini. Simona Gherghe i-a anunţat pe telespectatori că o vor mai vedea la cârma emisiunii până vineri, urmând ca de lunea viitoare locul său să fie luat de altcineva, în perioada în care Simona Gherghe se va afla în concediu de maternitate.

"Doar cel mai norocos câştigă telefonul, iar lunea viitoare viitorul prezentor "Acces Direct" va anunţa câştigătorul. Eu o să mă retrag puţin cât să nasc un pic", a spus Simona Gherghe.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro