Fiica lui Aurelian Preda, îndurerată de dorul tatălui, dar şi din cauza problemelor: "Oricât de multe pietre mă lovesc"

+3 click pentru
galerie

Fiica lui Aurelian Preda, îndurerată de dorul tatălui, dar şi din cauza problemelor: "Oricât de multe pietre mă lovesc" © Facebook

Anamaria Rosa, fiica regretatului Aurelian Preda, pare să se confrunte cu multe probleme. Rămasă fără cel care i-a fost alături tot timpul, tânăra susţine că este puternică şi că va duce numele tatălui său mai departe, luptând pentru asta. 

Anamaria Rosa Preda a publicat un mesaj dur pe pagina sa de pe o reţea de socializare, în care acuză că mai multe persoane i-ar vrea răul şi i-ar pune "beţe-n roate". Chiar şi aşa, tânăra artistă este sigură că va face faţă tuturor greutăţilor.

"Tatăl meu scump, ai împlinit 34 de luni de când ai trecut în nefiinţă, în corul ingerilor acolo unde Dumnezeu si-a dorit să fii. Imi lipseşti cu totul, îmi lipseşti tu ca tată, prieten, sfătuitor, profesor, artist si OM! OM cum puţini sunt şi au fost vreodată în viaţa ta. Sunt convinsă că ştii tot ceea ce se întâmpla aici, printre noi însă sunt convinsă că ştii tot, cu adevărat nu asa cum se fac toti ca stiu. Indiferent de cât de mult am suferit de când m-am născut si până în prezent si de cât voi suferi in viitor, ştiu că am avut si voi avea un inger care sa ma apere si să îmi faca dreptate, dreptate prin ADEVAR. Stiu dragă tati ca multi au incercat să fie ca tine, dar atunci cand afiseşi lumii ce tu nu eşti si te ascunzi după icoane nu ai cum să fii un om aşa cum erai şi vei rămâne tu. Tu sa fii linistit, că eu nu ma voi lăsa pentru nimic în lume până adevărul nu se va afla, de la începutul vieţii mele si pana la sfârsit. 

Zi dureroasă pentru fiica lui Aurelian Preda: "Lipsa ta se simte pe zi ce trece mai tare"​

Oricât de multe pietre mă lovesc, primite de oameni străini sau de cei pe care îi considerai fraţi, nu voi ezita niciodată să spun adevărul, iar când adevărul se va dovedi, multi luptatori vor lasa pietrele si armele jos. Sunt putini care vor intelege mesajul meu iar atunci cand adevarul se va afla nimic nu voi mai pierde, caci deja am pierdut tot! Tu cunosti cel mai bine cine cu adevarat nu te-a uitat si te iubeste neconditionat si anume publicul tau care te-a pretuit si te-a respectat si in continuare o face. Dar si familia ta, pe care lumea o judecata dar tu ai iubit-o si o iubesti si care Il are pe Dumnezeu aproape; nu cei ce isi fac imagine si bani pentru ca i-ai scos din foame si si-au batut joc de mine atunci cand tu ai disparut fizic. Dar nu-i nimic tati, toate au inceput dar si un sfarsit iar tu m-ai invatat sa fiu puternica si sa lupt pentru dreptate si sa ma rog la Dumnezeu si pentru cei fara iubire fata de El, ceea ce voi face neconditionat! Te iubesc, te am iubit si te voi iubi mereu. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!", a scris Anamaria Rosa Preda. 

Anamaria Rosa Preda s-ar fi mutat la mama ei, în străinătate de câteva luni. Tânăra a început o viaţă nouă, după moartea tatălui. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro