FOTO / Fiica Iuliei Albu calcă pe urmele mamei! Mikaela se machiază la 10 ani

+3 click pentru
galerie

FOTO / Fiica Iuliei Albu calcă pe urmele mamei! Mikaela se machiază la 10 ani © Instagram

Iulia Albu este una dintre cele mai controversate apariţii din showbiz-ul românesc, uimind cu vestimentaţiile pe care le poartă de fiecare dată. Cum aşchia nu sare departe de trunchi, fiica Iuliei, Mikaela, îi calcă mamei pe urme întrutotul. 

Deşi are doar 10 ani, Mikaela a descoperit lumea make-up-ului. Micuţa a purtat un machiaj destul de strident, de Hallwoeen, Iulia declarând că o lasă să se machieze doar o dată pe an, în ziua sărbătorii respective. "Sunt atât de mândră de tine! M-a rugat să postez asta (n.r. fotografia). Înțeleg, până la urmă are 10 ani. Poartă machiaj doar odată pe an, de Halloween.", a scris Iulia pe contul său de Instagram. 

Iulia a ales să fie discretă în privinţa fiicei ei, ţinând-o departe de presă şi mediul online, apariţiile micuţei fiind foarte rare. Vedeta îşi doreşte o altă lume pentru Mikaela, în niciun caz cea a mondenităţii româneşti. "Nu-mi doresc asta pentru ea în acest moment. Este important să-și vadă de școală. Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei.", a declarat Iulia Albu.

Designer-ul este foarte mândră de cum a crescut fiica ei, dar şi de educaţia pe care aceasta a acumulat-o până la vârsta de 10 ani. Nu o răsfaţă foarte des, dar şi atunci când o face, este după merit. "Mikaela e un copil frumos și inteligent, care are parte de o educație pe care mulți copii cred că ar trebui să o aibă. Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită.", susţine Iulia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro