Laurette, noi probleme cu fiica sa. Micuţa refuză să mai meargă la şcoală

+3 click pentru
galerie

Laurette, noi probleme cu fiica sa. Micuţa refuză să mai meargă la şcoală © Facebook

Laurette a trăit clipe de coşmar după ce fiica sa a fost bătută la şcoală, zilele trecute. Micuţa s-a ales cu un dinte spart şi cu o traumă, care cu greu poate fi vindecată.

Nu este pentru prima dată când fiica lui Laurette se confruntă cu astfel de probleme. Se pare că din cauza culorii pielii, colegii săi fac mereu glume pe seama sa. Episodul de zilele trecute nu este primul de acest fel, însă este cel mai grav. Vedeta a povestit la un post tv că fiica sa a mai fost victima aceluiaşi coleg şi cu alte "ocazii". Ba chiar o dată a venit plină de sânge acasă, iar cu altădata a fost împinsă şi s-a lovit la genunchi.

Acum, după toate cele întâmplate, Laurette mai trăieşte o dramă. Fetiţa ei refuză să mai meargă la şcoală de teama colegilor, aşa cum chiar mama ei a povestit.

"Ea mai venit cu alte ocazii şi plină de sânge. A mai fost împinsă de acelaşi coleg şi s-a lovit la genunchi. Fiica mea nu mai vrea să meargă la şcoală", a spus Laurette la tv.

Fetiţa lui Laurette a ajuns pe mâna medicului

Laurette este o mamă grijulie şi vrea tot ce este mai bun pentru copilul ei, astfel că astăzi a dus-o pe micuţă la medic pentru a-i fi reparat dintele rupt. Extrem de cuminte, fetiţa nu s-a sfiit să meargă la stomatolog, iar mama ei a fost cum nu se poate mai mândră de ea.

"Curajoasa mea, iubita şi frumoasa. Vă mulţumim pentru susținere şi sperăm să nu mai avem parte de incidente. Nu dorim niciunui copil să treacă prin ce a trecut fetița mea. Vă mulţumim! Eroina mea, mulatra mea frumoasă!", a scris Laurette pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro