Fiica lui Răzvan Fodor a avut mari probleme după plecarea vedetei în ”Asia Express”: ”A dezvoltat ticuri anxioase”

Fiica lui Răzvan Fodor a avut mari probleme după plecarea vedetei în ”Asia Express” © Instagram

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au făcut echipă bună în competiția ”Asia Express”.  Cei doi prieteni au plecat departe de familile lor pentru a avea parte de experiența vieții lor.

Răzvan Fodor nu a spus ”pas” competiției de la ”Asia Express” și plin de curaj și dorință, dar și cu regretul că va sta departe de soția și fiica lui, vedeta a pornit în aventură alături de Sorin Bontea.

După terminarea emisiunii, vedeta a povestit despre ceea ce a trăit acolo, despre dorul de casă, dar și despre ce a lăsat în urmă atunci când a decis să fie concurent la ”Asia Express”.

„Nu am fost reticent la ideea de aventură, am fost reticent la ideea că voi fi departe de familie, fără posibilitatea de a lua legătură cu ele”, a spus Răzvan pentru Viva.

Vedeta a suferit însă atunci când a trebuit să își facă fiica să înțeleagă că tati va fi departe de ea.

„Deși Irina și cu mine am încercat să îi explicăm ce aventură o să trăiască tati și cu câte poveșți o să vină acasă, Diana nu a încasat prea bine perioada asta lungă de separare. Ba, la un moment dat, a dezvoltat și niște ticuri anxioase care au trecut însă imediat ce m-am întors acasă”, a mai spus Fodor.

Chiar dacă a trait și clipe extrem de grele în aventura de la Antena 1, Fodor spune că ar repeta oricând experiența.

„Fără doar și poate aș spune din nou Da provocării Asia Express, dacă ar trebui să o iau de la capăt, deși a fost extrem de greu”, a mai declarat jumătatea echipei ”Reactoarele”, așa cum le spuneau colegii lui Răzvan și Sorin.

Cât despre relația cu Sorin Bontea, Răzvan a avut numai cuvinte de laudă.

„Între noi doi a fost o camaraderie la alt nivel. Nu vreau să se supere nevastă-mea, dar pentru aproape două luni, a fost jumătatea mea perfectă”, a mai destăinuit Răzvan.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro