Așa tată, așa copil. Fiica lui Sonny Flame îi calcă pe urme artistului

+3 click pentru
galerie

Așa tată, așa copil. Fiica lui Sonny Flame îi calcă pe urme artistului © instagram

Sonny Flame este un tânăr talentat și dorit de foarte multe puștoaice. Bărbatul arată foarte bine, însă din păcate pentru admiratorele sale, artistul este căsătorit și are și o fiică, care recent i-a călcat pe urme tatălui său. 

Sonny Flame este unul dintre cei mai doriți bărbați de la noi din țară. Cântărețul este foarte talentat, dar are și un corp foarte bine lucrat cu care dă gata foarte multe domnișoare. Totuși, tinerele nu pot să își facă foarte multe speranțe, deoarece artistul este deja căsătorit și are și o fiică, Natalia. Se pare că micuța a preluat talentul muzical de la tatăl său, iar recent a lansat prima sa piesă. 

Melodia a ajuns rapid la urechile tuturor, iar într-un timp foarte scurt a reușit să strângă zeci de mii de vizualizări pe YouTube. Artistul este foarte mândru de fetița sa și postează zilnic fotografii cu aceasta. 

Cântărețul nu doar că are o micuță frumoasă și talentată, dar și o soție extrem de sexy.

Lena, soția lui Sonny Flame este una dintre cele mai sexy soții din showbizul românesc. Frumoasa brunetă arată într-un mare fel, iar asta datorită multor antrenamente în sala de fitness. Cu orice apariție, soția lui Sonny Flame are grijă să încingă imaginația tuturor bărbaților. Pe corpul acesteia nu se observă urme de imperfecțiuni, cu toate că a trecut printr-o sarcină. Într-adevăr, aceasta a apelat și la intervenții estetice pentru mărirea sânilor, dar și a buzelor. Lena primește mii de aprecieri pe contul său de socializare la fotografiile postate. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro