Fiica lui Steven Spielberg a fost arestată după ce și-ar fi agresat iubitul. Tânăra joacă în filme pentru adulți

Fiica lui Steven Spielberg a fost arestată după ce și-ar fi agresat iubitul. Tânăra joacă în filme pentru adulți © Profimedia

Veste şocantă în showbiz! Fiica celebrului regizor Steven Spielberg a fost arestată, fiind acuzată de violenţă domestică. Tânăra şi-ar fi lovit iubitul.

Steven Spielberg este unul dintre cei mai celebri regizori din lume. Pe lângă o carieră de succes în domeniul artistic, vedeta stă la fel de bine şi pe plan plan sentimental, având o familie extrem de frumoasă. Scenaristul american are şase copii, printre care şi fiica sa, Mikaela Spielberg. De curând, tânăra a reuşit să îşi şocheze fanii, după ce a ajuns să fie arestată.

După i-a uimit pe toţi cu alegerea de a juca în filmele pentru adulţi, fiica lui Steven Spielberg a reuşit să fie din nou ţinta tabloidelor. Mikaela Spielberg a ajuns pe mâinile oamenilor legii şi a fost arestată după ce și-ar fi agresat partenerul.

Totul s-ar fi petrecut după cei doi s-au întprs de la un bar. Tânăra de 23 de ani şi iubitul său, jucătorul de darts Chuck Pankow s-ar fi luat la ceartă, între ei instalându-se o atmosferă tensionată. În timpul acestei dispute, lucrurile au escaladat rapid, iar bărbatul i-a aruncat vorbe urâte, moment în care Mikaela Spielberg a răbufnit şi a început să-l lovească cu diverse obiecte.

În urma faptelor sale, Mikaela Spielberg urmează să se prezinte în fața unui judecător pe data de 9 martie.

Sâmbătă, tânăra a fost pusă sub acuzare pentru violență domestică. După câteva ore însă, Mikaela a fost eliberată, potrivit Times of Israel.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro