Finanțele Ioanei Ginghină, afectate grav de coronavirus: ”Chiar dacă activitatea nu merge, trebuie să dau salarii și să plătesc chiria”

Finanțele Ioanei Ginghină, afectate grav de coronavirus © Arhiva

Pentru că suntem în plină criză din cauza virusului ucigaș, multe instituții ori localuri s-au închis. Din această cauză, patronii, dar și angajații au avut de suferit. Printre cei care s-au ales cu mari pierdri în această perioadă se numără și Ioana Ginghină.

Actrița a fost forțată în această perioadă să ia o pauza pe plan profesional. Teatrele unde juca vedeta s-au închis, iar școala de actorie pe care o conduce a trebuit și ea închisă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

De asemenea, vedeta a trebuit să anuleze și câteva evenimente programate cu mult timp înainte de izbucnirea crizei din cauza virusului Covid-19.

„Mă afectează destul de tare această pauză. Școala de actorie MiniArtShow este pe pauză, la fel evenimentele pe care le aveam de organizat. În perioada Paștelui aveam foarte multe evenimente și cu siguranță acum nu voi avea nimic. Chiar dacă activitatea nu merge, trebuie să dau salarii și să plătesc chiria, deci situația nu este roz”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină.

Chiar dacă acum situația nu este deloc una favorabilă, Ioana Gingină are planuri mari pentru atunci când viața noastra va reveni la normal. Vedeta pregătește noi proiecte cu care speră să dea lovitura.

„Mergem înainte cu școala de actorie pentru copii, însă am gândit câteva spectacole interactive noi pentru evenimentele in/outdoor. Sunt momente scurte de 20-30 de minute, în costume spectaculoase care să atragă atenția celor care participă la eveniment. Apoi, din toamnă, vreau să vin cu un program de dezvoltate personală pentru adulți și copii, ceva la care lucrez acum. Vor fi exerciții de actorie combinate cu elemente de life coaching”, a mai spus Ioana Ginghină.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro