Fiul Sandrei şi al lui Adrian Mutu a împlinit 2 anişori. "Eşti o comoară de Sus"

+3 click pentru
galerie

Fiul Sandrei şi al lui Adrian Mutu a împlinit 2 anişori. "Eşti o comoară de Sus" © Foto: Instagram

Bucurie mare în familia lui Adrian Mutu. Fostul fotbalist l-a aniversat pe cel mai mic dintre copiii săi, Tiago, care a împlinit 2 anişori.

Au trecut doi ani de când mezinul lui Adrian Mutu a venit pe lume, dar celor doi părinţi parcă nu le vine să creadă cât de repede a trecut timpul. Adrian Mutu şi frumoasa lui soţie, Sandra, i-au organizat o petrecere pe cinste micuţului, dar ceea ce a impresionat cu adevărat a fost mesajul transmis de Adrian Mutu, în ziua în care fiul său cel mic a făcut doi anişori.

CITESTE SI: Fiul lui Adrian Mutu, pe urmele tatălui! Imagini emoționante cu micuțul Tiago, în vestiarul echipei pe care o antrenează „briliantul”

"Eşti o comoară de Sus, care îmi aduci multă bucurie şi iubire. La mulţi ani", este mesajul lui Adrian Mutu. Nici soţia sa, Sandra, nu s-a lăsat mai prejos, şi a transmis, la rândul ei, un gând deosebit pentru fiul său. "Eşti cel mai mare cadou pe care l-a trimis Dumnezeu. Te iubesc nespus. La mulţi ani, scumpul meu băieţel", a scris Sandra Mutu pe Instagram.

 

O.P

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro