Fiul lui Leo Iorga, apel disperat! Artistul a așteptat peste 40 de minute ambulanța

Fiul lui Paul Iorga, apel disperat! Artistul a așteptat peste 40 de minute ambulanța © Arhiva

Paul Iorga a făcut un apel disperat pe Facebook. Fiul celebrului artist Leo Iorga așteptat ambulanța mai bine de 40 de minute, tatăl său având probleme de sănătate.

Leo Iorga traversează o perioadă grea din viața ei, iar în urmă cu ceva timp a fost lansată și o campanie de strângere de fonduri pentru tratamentele de care are nevoie artistul, care nu sunt deloc ieftine.

Fiul lui Leo Iorga, mesaj tăios pe Facebook

Acum, Leo Iorga s-a simțit rău, iar fiul său a sunat la 112, însă au fost nevoiți să aștepte ambulanța mai bine de 40 de minute pânî când a fost preluat la spital. 

"Asteptam ambulanta de 40 de min; nu zic ca tata o fi mai special prin prisma faptului ca e artist, doar ca boala si contextul in care se afla momentan necesita o urgentare. are nevoie de oxigen pentru un transport la spital, pe care eu, cu masina, nu-l pot face (nu am un tub de oxigen in masina...)
poate cineva de pe la 112 o sa vada asta si o sa se simta... Mersi!

ps: tata are cancer, un singur plaman si multe operatii la activ ... de vreo 8 ani jumate.", a scris fiul lui Leo Iorga, pe Facebook. 

Leo Iorga a fost plecat în Germania pentru o perioadă,acolo unde a început tratamentul împotriva cancerului. Celebrul artist se luptă de ani de zile cu boala necruțătoare și a cerut ajutorul oamenilor binevoitori pentru a strânge banii necesari tratamentului. Artistul postează frecvent mesaje de mulțumire pentru persoanele care îl ajută și sunt alături de el. 


facebook whatsapp twitter pinterest