Fiul lui Marcel Toader, experiențe paranormale după moartea afaceristului: „Am primit niște semne”

Fiul lui Marcel Toader, experiențe paranormale după moartea afaceristului © Arhivă

Acum o săptămână, Marcel Toader a murit subit, șocând nu doar pe apropiați, dar și lumea showbiz-ului. Afaceristul s-a stins brusc, din cauza unui infarct. În urma sa a rămas o familie care se reculege și care se chinuie să treacă peste tragedia din viața lor.

Marcel Toader a fost înmormântat miercuri, pe 7 august, în localitatea Cumpăna, din Cosntanța. Pe ultimul drum l-au condus mama lui, Rădița, fosta nevastă, Raluca, și singurul său fiu, Maximilian. Cel din urmă nu își poate reveni de pe urma tragediei, însă susține că își simte tatăl aproape.

Experiențe paranormale pentru Maximilian Toader

După înmormântare, Maximilian și mama sa s-au întors la București, acolo unde a început un lanț de fenomene stranii.

„Nu l-am visat pe tata, dar am primit niște semne care m-au făcut să simt prezența tatălui meu. Am lăsat câte un pahar cu apă în trei locuințe: în apartamentul său, în Constanța și la locuința mea. Am observat că din paharul lăsat în apartamentul său apa era consumată cam un sfert. Am auzit că semnul acesta se traduce cumva, și anume că sufletul său a fost acolo. Noi suntem mai bine acum, la fel și mama, încercăm să acceptăm situația”, a spus Maximilian Toader, pentru Click!

Marcel Toader a murit sâmbătă, pe 3 august, la 56 de ani. Afaceristul se afla la casa unor prieteni, în Periș, Ilfov, atunci când i s-a făcut rău subit. Infarctul l-a răus pe loc, iar medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro