Fiul adoptiv al lui Ilie Năstase îi seamănă leit tatălui său! Cu ce se laudă tânărul şi care este relaţia dintre cei doi

Fiul adoptiv al lui Ilie Năstase îi seamănă leit tatălui său! Cu ce se laudă tânărul şi care este relaţia dintre cei doi

Toată lumea cunoaşte trecutul amoros al celebrului Ilie Năstase, însă puţină lume ştie despre fiul adoptiv pe care fostul tenismen îl are.

Ilie Năstase a adoptat un bebeluş la doar o zi după ce acesta se născuse. Nicholas Năstase a devenit fiul adoptiv al marelui jucător de tenis în perioada în care Ilie era căsătorit cu actriţa Alexandra King.

În prezent, Nicholas are 33 de ani, trăieşte în Statele Unite ale Americii şi îi seamănă extrem de mult tatălui său, chiar dacă nu au acelaşi sânge.

Nicholas moşteneşte ghinionul în dragoste al tatălui său adoptiv

Nicholas Năstase este la fel de şarmant ca tatăl său adoptiv, punând inimele multor domnişoare frumoase pe jar. 

Având o minte sclipitoare şi fiind un adevărat cuceritor, Nicholas a avut o relaţie de câţiva ani cu celebra Darlene Shawlinski, care urma să fie concretizată printr-o nuntă, însă cei doi au decis într-un final să se despartă.

Nicholas şi Dolly, aşa cum era femeia alintată de apropiaţi, au fost opt ani împreună. Ruptura s-a produs după ce au petrecut o vacanţă în România iar Dolly s-a îndrăgostit de un bărbat pe nume Patrick, cu care se cunoştea de trei ani.

Fiul adoptiv al lui Năstase a fost amorezat nebuneşte şi de o italiancă, pe nume Alessia Ciradi. Din păcate, Nicholas a ajuns tot singur.

Cum se înţeleg Ilie şi Nicholas Năstase

Deşi nu locuiesc în aceeaşi ţară, Nicholas face tot posibilul să îşi viziteze tatăl adoptiv cât mai des. 

Fiul adoptiv al lui Ilie Năstase îşi descrie taăl ca fiind uo persoană carismatică, în compania căruia nu poţi sta supărat deloc.

„Nu este pentru prima dată când vin în Romania, aproape în fiecare an vin aici. Este minunat că pot petrece mai mult timp alături de el. Vă pot spune că am un tată de milioane. Ne înțelegem excelent  și chiar dacă nu ne vedem în fiecare zi, comunicăm tot timpul. Este foarte haios, mereu pus pe glume. Este imposibil să stai suparat în preajma lui”, a explicat Nicholas într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro