Fiul lui Doroftei este în doliu, după ce prietenul lui s-a spânzurat: „Nu ne așteptam niciunul să se sinucidă întocmai el”

+3 click pentru
galerie

Adrian Doroftei, mesaj sfâșietor © Facebook

Adrian Doroftei, fiul celebrului campion la box Leonard Doroftei, este în doliu, după ce un bun prieten al acestuia și-a pus capăt zilelor. Sfâșiat de durere, Adi Doroftei a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Adrian Doroftei este îndoliat, după ce modelul Constantin Toma, care a lucrat și cu Cătălin Botezatu, a fost găsit mort, la numai 24 de ani. Fiul lui Leonard Doroftei a tras un semnal de alarmă față de pericolele depresiei.

„Cine e de la noi din oraș știe ce s-a întamplat. Unul dintre noi a plecat mult prea devreme, a ales să-și pună capăt singur zilelor din cauza depresiei.

Costica, așa cum îl știam cu țoții era un băiat vesel, mereu cu zâmbetul pe buze și dispus să ajute și să susțină pe oricine, oricum putea el mai bine. Nu ne așteptam niciunul să se sinucidă întocmai el, semn clar că depresia se poate manifesta la oricine oricând; nu este o rușine sau un semn de slăbiciune, depresia este o boală și trebuie tratată ca atare!

CITEȘTE ȘI Reacţia lui Leonard Doroftei, după accidentul produs de fiul său! "A fost un șoc pentru întreaga familie"

Mentalitatea românească de a încerca să “ întărim ” o persoană care suferă de depresie este inutilă și nu trateaza problema ca pe ceea ce este defapt, și anume o boală psihică. Se poate trece peste, nimeni nu trebuie să fie singur în momente de tristețe, lipsă de speranță sau depresie, aproape întotdeauna va fi cineva acolo care să te asculte sau să te indrepte în direcția potrivita daca ai curajul să ceri ajutor.

Este singurul curaj de care trebuie să dai dovadă, curajul de a recunoaște că nu ești bine și ai nevoie de sprijin. Nu cădeți în plasa de a crede că puteți trece singuri prin asta.

CITEȘTE ȘI Primele declarații ale lui Cătălin Botezatu, după ce Constantin Toma, fostul lui model, s-a sinucis: "Regretăm cu toţii"

Putem incerca pas cu pas să ne asigurăm că nimeni în situația lui Costică nu va mai recurge vreodata la a-și lua viața. Fiți buni unul cu altul, susțineți-vă prietenii și familia și nu vă lăsați niciodată copleșiți de tristețe! Odihnește-te în pace Costică, sper că ți-ai găsit liniștea.E trist că a fost nevoie să se ajungă la așa ceva pentru a vedea cât de special și apreciat erai!”, a scris Adi Doroftei.

Constantin Toma, fostul model al lui Cătălin Botezatu a fost găsit spânzurat în propria locuință. Tânărul și-a pus capăt zilelor prin spânzurare, după ce s-ar fi certat cu iubita lui.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro