Fiul lui Nicolae Guță și-a tras un bolid de fițe! Ce sumă a scos din buzunar pentru „bijuteria” lui

+3 click pentru
galerie

Fiul lui Nicolae Guță și-a tras un bolid de fițe! Ce sumă a scos din buzunar pentru „bijuteria” lui © Facebook

Pasionat de mașini, fiul lui Nicolae Guță, Nicu, a făcut recent o nouă achiziție cu care s-a mândrit deja în mediul online. În urmă nu cu multă vreme, Nicu Guță era îndrăgostit de motocicleta lui, pe care o cumpărase de la un prieten. Însă, iată că s-a dus și această „dragoste”, fiul celebrului manelist preferând să treacă din nou la mașini.

Nicu Guță a pus recent mâna pe un bolid care întoarce toate privirile. După ce a circulat o vreme cu motocicleta cumpărată de la prieteni, fiul lui Nicolae Guță și-a luat o mașină cu care s-a mândrit deja, de câteva ori, în mediul virtual.

Ce mașină și-a luat Nicu Guță

Ei bine, iată despre ce este vorba. Nicu Guță și-a luat un bolid nou nouț, alb și luxos, pentru care prețul variază undeva între 20.000 și 60.000 de euro – o sumă deloc infimă, indiferent de prețul adevărat!

„Noua mea jucărie”, a scris în mediul online, acolo unde a postat și câteva fotografii cu „bijuteria” lui, imediat apreciată de toți prietenii virtuali. Pentru achiziția sa a fost felicitat și de Daniela, sora lui mai mare, care se pare că are același model de mașină.

Anul trecut, Nicu Guță chiar a intrat în belele cu Poliția Rutieră. Fiul lui Nicolae Guță a refuzat să oprească la semnalele agenților rutieri, iar acest lucru a declanșat o urmărire ca în filme. Atunci când a fost tras pe dreapta, polițiștii au descoperit că nu avea permis. În 2016, Nicu Guță a fost și implicat într-un accident rutier, în urma căruia a ajuns direct la spital.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro