Flavia Mihăşan şi-a botezat băiatul! Ce nume a primit fiul cunoscutei asistente TV / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Flavia Mihăşan şi-a botezat băieţelul! Ce nume a primit micuţul / VIDEO © Instagram

Bucurie mare pentru Flavia Mihăşan. Frumoasa dansatoare şi-a creştinat băieţelul, şi a ales doi naşi celebri care să îi îndrume paşii micuţului în viaţă. Cocuţa şi Bogdan Boantă au fost părinţii spirituali ai băieţelului, care au fost vizibil emoţionaţi. 

Flavia şi Marius nu aveau cum să nu fie emoţionaţi la creştinarea primului lor copil. Ambii cu zâmbetul până la urechi şi cu o strălucire aparte în priviri, se vedea limpede că sunt extrem de fericiţi. Mămica Flavia a purtat o salopetă în nunaţele toamnei, iar Marius a purtat un costum marsala, la care a asortat o pereche de pantofi sport albi, potrivit Antena Stars.

Dacă până acum, Flavia Mihăşan a ţinut secret numele bebeluşului, la botez s-a aflat, deoarece naşii au divulgat numele pe Instagram. Pe băieţel îl cheamă Carol. Şi la aşa nume impunător, se cuvenea o aşa petrecere grandioasă. Dar staţi să vedeţi tortul! A fost simplu, cu trei etaje, dar de efect.

Iar la final, când a sosit tortul, invitaţii au cântat la unison "La mulţi ani" pentru micuţul Carol. Însă ştiţi cum se întâmplă, când veselia e mare, te mai ia valul, iar invitaţii au cântat cam tare, însă Flavia, ca o mămică grijulie, a avut grijă să îi tempereze şi le-a făcut semn să cânte mai încet. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro