Flavia Mihășan, ipostază cum n-ai mai văzut până acum! Și-a dezgolit burtica de graviduță, în toată gloria. FOTO

+3 click pentru
galerie

Flavia Mihășan, ipostază cum n-ai mai văzut până acum! Și-a dezgolit burtica de graviduță, în toată gloria. FOTO © Instagram

Flavia Mihășan este pe ultima sursă de metri cu sarcina. Vedeta mai are puțin și va deveni mamă pentru prima oară, iar emoțiile și nerăbdarea sunt la cote maxime!

Pentru a marca aceste momente senzaționale, Flavia Mihășan a fost protagonist unei ședințe foto inedite, așa cum nu ne-a mai arătat până acum. Blondina și-a dezgolit burtica de gravidă, cu care s-a lăudat în toată gloria ei. Asta, pentru cei care o întrebau de multe ori dacă chiar e gravidă, pentru că parcă prea bine arată, totuși!

Flavia va avea un fiu în zodia Gemeni

A fost și la ecografie – cea din ultimul trimestru. Flavia a dezvăluit că micuțul ei are deja personalitate și că se va naște într-o „zodie bună”.

„Am fost la ecografie, la ultima ecografie, cea mai emoționantă. Am stat cu bebe, i-am făcut o pozică. Când i-am zis să îi fac o pozică, și-a pus genunchiul în față. Adică, nu vrea. Are personalitate. (...) Va fi zodia Gemeni. E o zodie bună!”, a spus Flavia.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro