Revenire spectaculoasă în televiziune! Flick și Popescu, noii prezentatori de la "Star Matinal" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Revenire spectaculoasă în televiziune! Flick și Popescu, noii prezentatori de la "Star Matinal" / VIDEO © captură video

Surpriză în televiziune! Vă era dor de Flick şi Popescu? După o perioadă de cinci săptămâni petrecută la Star Matinal, atunci când i-au ţinut locul lui Andrei Ştefănescu, cei doi au avut o pauză de câteva luni şi iată-i că revin! De luni, începând de la ora 8:00, îi puteţi urmări la Antena Stars! 

Anunţul a fost făcut chiar de ei. Flick şi Popescu, prezenţi în cadrul emisiunii Xtra Night Show, au dezvăluit că revin în televiziune. Dimineaţa îi puteţi urmări la Antena Stars, iar după amiaza la Radio ZU, acolo unde vor avea în continuare emisiunea lor. 

"Oricum, iarna cred că ne prinde, adică luna decembrie. Avem matinalul dimineaţa la Antena Stars, emisiunea de la radio după amiază. Luni începem de la ora 8:00. Noi, după cum ştii, în primul descălecat, am stat vreo cinci săptămâni. Noi doi cu Nasrin, a fost o perioadă de tranziţie. A fost profesoara noastră de Antena Stars. Ea rămâne în echipa care a consacrat-o, cu Andrei. (...) Noi rămânem cu chef Berry şi cu Roxana asistenta, care a dovedit că poate fi un real sprijin pentru noi", au spus Flick şi Popescu la Xtra Night Show. 

Aşadar, Flick şi Popescu, alături de chef Berry şi Roxana, vor putea fi urmăriţi de luni până joi, de la ora 8:00 la 11:45, pe Antena Stars în cadrul emisiunii Star Matinal

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro