Doliu în muzica românească! A murit un cunoscut artist: "Cu durere în suflet trebuie să vă anunțăm"

+2 click pentru
galerie

Doliu în muzica românească! A murit un cunoscut artist: "Cu durere în suflet trebuie să vă anunțăm" © captură video

Este doliu în lumea muzicii românești! Un cunoscut artist s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani, miercuri seară. Anunțul a fost făcut de familia lui, pe rețelele de socializare. 

Florian Stoica, membru al trupei Conexiuni, s-a stins din viață seara trecută. A fost un șoc puternic pentru toți cei care l-au cunoscut, mai ales că doar cu o zi înainte luase parte la o discuție pe tema politicii.

"Acum am vrea ca "TU" să "Mai rămâi putin", însă cu durere în suflet trebuie să vă anuntam ca al nostru sot, tata, prieten, artist, Florian Stoica - solistul formației Conexiuni, a plecat aseară la 22:45 spre Ceruri pentru ca are un spectacol în fața Domnului, cel mai dureros pentru noi, dar probabil cel mai valoros pentru el. Slujba de înmormântare va avea loc Sâmbătă la Biserica Sfinții Voievozi din Urlați", a transmis familia lui Florian Stoica. 

Florian Stoica era inginer de profesie, a fost pasionat de politică, însă cel mai mult oamenii îl știu datorită pieselor pe care le-a cântat de-a lungul timpului. 

Era foarte activ pe rețelele de socializare. Acolo posta și informații despre concertele unde pot merge oamenii să îl asculte. În urmă cu câteva zile a fost prezent într-un local din București. Foarte mulți oameni au fost prezenți. 

Din păcate, Florian Stoica a murit la vârsta de 58 de ani. Momentan, familia nu a făcut publice informații cu privire la cauza morții. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro