Floricica Dansatoarea NU mai arată cum o știai! De ziua ei, și-a schimbat total lookul

+3 click pentru
galerie

Floricica Dansatoarea NU mai arată cum o știai! De ziua ei, și-a schimbat total lookul © Facebook

Mulți oameni o știu pe Floricica Dansatoarea, devenită celebră acum câțiva ani după ce o filmare cu ea, urlând din toți rărunchii, s-a viralizat în mediul online. Se schimbă vremea, se schimbă oamenii și se schimbă, iată, și floricelele! Floricica Dansatoarea și-a schimbat lookul și este greu de recunoscut.

Floricica Dansatoarea, pe numele ei real Floarea Dragomir, a surprins pe toată lumea chiar la început de an. S-a afișat cu un nou look dar, se pare, și o nouă atitudine! În pozele postate pe Facebook, se poate observa că parcă, parcă s-a mai calmat „uraganul” din ea, care urla „Huă!” și „Să fie pace!” pe străzile din România.

Și-a vândut rochiile din disperare

Acum aproape un an, Floricica Dansatoarea a lansat un apel disperat pe rețelele de socializare, acolo unde a scris că are nevoie de bani pentru o operație. Așa că a luat inițiativă: și-a scos la vânzare mai multe rochii, însă a fost cam neclară în privința prețului.

„Stimați oameni călători, vând la licitație costumurile mele de dansatoare, rog seriozitate! Mă contactați pe messenger! Sunt disperată, trebuie să mă operez!”, a scris atunci Floricica Dansatoarea.

Întrebată de preț, a spus doar „200 de milioane”, fără să menționeze dacă este vorba despre doar o rochie sau toate. Nu știm dacă a fost operată sau despre ce a fost vorba dacă chiar a fost operată, dar e clar că o duce bine zilele astea!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro