Ce relație are acum Florin Busuioc, cu fiul său: „Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat!”

+3 click pentru
galerie

Ce relație are acum Florin Busuioc, cu fiul său: „Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat!” © arhivă

Anul trecut, Florin Busuioc a întâmpinat mari probleme de sănătate. Îndrăgitul actor a suferit 3 infarcturi și de atunci, viața lui s-a schimbat radical: merge periodic la controale medicale și este mult mai atent cu ceea ce face în viața de zi cu zi. 

Și, pentru că toată lumea s-a întrebat de multe ori ce relație are Florin Busuioc cu fiul lui, dar mai ales cum sunt cei doi acum, după marea cumpănă prin care a trecut celebrul actor, „Busu” a oferit un interviu pentru revista Taifasuri, acolo unde a povestit cum se înțeleg el și fiul lui, în acest moment. 

„Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu… mi s-a părut un pic acid, aş zice, dar nu m-a deranjat. El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. Sunt părintele care nu a existat. A fost dat la o parte, ăsta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum. Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea, încercările mele de a reintra în legătură cu el au fost sortite eşecului. Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui” a spus actorul, pentru sursa citată. 

Vă reamintim că Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit în luna noiembrie 2018, un infarct, la finalul unui spectacol în care jucase, în Craiova. Cunoscutul prezentator a fost resuscitat de urgenţă şi supus unei intervenţii chirurgicale de montare a unui stent. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro