Florin Busuioc se întoarce pe aceeași scenă unde a făcut infarct. Cine îl va păzi atent, pe timpul spectacolului

+3 click pentru
galerie

Florin Busuioc se întoarce pe aceeași scenă unde a făcut infarct. Cine îl va păzi atent, pe timpul spectacolului © Arhivă

La mai bine de jumătate de an de la infarctul care i-a pus viața în pericol, Florin Busuioc se întoarce pe aceeași scenă unde a văzut moartea cu ochii. În această seară, actorul se întoarce la Craiova, pentru prima reprezentație după cumpăna care l-a marcat.

Florin Busuioc a trecut cu brio de perioada neagră din urma infarctului de pe 6 noiembrie 2018. Actorul li se va alătura colegilor de scenă, pentru pisa „Central Park”, jucată la Eatrul „Marin Sorescu”.

Pe tot parcursul reprezentanției, Florin Busuion va fi atent supravegheat de colegul de breaslă și de scenă, Bogdan Talașman, același om care l-a readus la viață făcându-i masaj cardiac.

„Vă doresc să nu ştiţi niciodată ce e în sufletul unui nefericit care-i face masaj cardiac unui om aflat un pic la ananghie şi care simte că îi rupe coastele.. băbăeatule! Bănene, zgomotul ăla, pârâiala aia de oase rupte.. dar asta e! Se pare însă că «viaţă nu e, dacă pârâială nu e!». Aia e!”, spinea Bogdan Talașman, imediat după incident.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro