Soţia unui fost concurent la MPFM a născut! "Fericirea şi sensul vieţii noastre"

+3 click pentru
galerie

Soţia unui fost concurent la MPFM a născut! "Fericirea şi sensul vieţii noastre" © Facebook

Fericire fără margini în familia unui fost concurent la MPFM! Soţia lui a adus pe lume un băieţel în weekendul ce tocmai a trecut. Pe reţelele de socializare au apărut şi primele fotografii cu micuţul. 

Ciobănică Florin, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", a devenit tată pentru prima dată. Soţia lui, Ramona, a născut sâmbătă un băieţel perfect sănătos. Bebeluşul a primit numele David Alexandru şi deja i s-au transmis o mulţime de urări pe reţelele de socializare.

"Bine ai venit, David Alexandru! #îngerașmic❤️ Fericirea si sensul vieţii noastre, cea mai frumoasă şi meritată aşteptare! Te iubim mult!💕🤗😍", a scris soţia lui Florin Ciobănică

Cum a reacţionat când a aflat că va deveni tată

"Vom fi trei. Sunt cel mai fericit!", a spus atunci Florin, fost concurent la MPFM, pentru www.spynews.ro.

Florin şi Ramona s-au căsătorit anul trecut, în luna septembrie, iar evenimentul a fost unul spectaculos. "Ne-am cunoscut acum 4 ani, ea mi-a dat cerere după ce am ieșit din casa MPFM. Dintre miile de cereri, ea mi-a atras atenția. Am vorbit cu ea, ne-am văzut și ne-am plăcut pe loc. De trei ani și ceva m-am mutat de la Pitești la Craiova, la ea. Acum doi ani am stabilit nunta, iar pe 25 septembrie a avut loc cel mai frumos eveniment din viața noastră. Am fost aproximativ 200 de persoane, am vrut sa ne simțim bine, sa fie mâncare bună, muzică bună", a spus Florin, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", pentru www.spynews.ro. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro