Așa arată Florin Pastramă, fără bandaje! Soțul lui Brigitte a fost bătut în urmă cu câteva zile. FOTO

+2 click pentru
galerie

Așa arată Florin Pastramă, fără bandaje! Soțul lui Brigitte a fost bătut în urmă cu câteva zile. FOTO © Spynews.ro

Soțul lui Brigitte Pastramă a ieșit destul de șifonat după scandalul petrecut în urmă cu câteva zile. Florin Pastramă și-a scos certificat medical la INML, iar bătaia serioasă a lăsat niște răni vizibile.

Florin Pastramă a fost surprins în exclusivitate de paparazzii Spynews.ro după ce a încasat o bătaie, în urma căreia s-a ales cu traumatism cranio-cerebral, cervical, dar și la nivelul genunchiului. Acum Florin Pastramă se simte ceva mai bine și a primit îngrijirile corespunzătoare. Am obținut o imagine în care soțul lui Brigitte Pastramă nu are bandajul pe cap, iar contuzia pare destul de serioasă, însă pe cale de vindecare.

Ce spune Lizeta Haralambie despre scandalul în care a fost implicat finul ei

Imediat, după incident, Florin Pastramă și celălalt bărbat implicat în scandal au mers să dea declarații despre incident la o secție de poliție din Capitală. Scandalul a pornit de la cumpărarea unui imobil, iar în urma acestuia Florin Pastramă a ieșit cel mai șifonat.

Lizeta Haralambrie a explicat, pe larg, ce s-a întâmplat. „A avut o altercație. A vrut să cumpere un imobil și respectivii care au avut imobilul la bancă s-au suparat și l-au luat la bătaie pe Florin [...] E o executare. Și-au cumpărat o creanță de la un executor, s-au dus să vadă imobilul cu topografii, să faca masuratori și respectivii s-au supărat [...] L au batut proprietarii, mă rog, foștii proprietari.” , declara Lizeta Haralambie, avocata bărbatului. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest