Florin Piersic, devastat de moartea Florinei Cercel: "Îmi vei lipsi teribil"

+2 click pentru
galerie

Florin Piersic, devastat de moartea Florinei Cercel: "Îmi vei lipsi teribil" © Hepta

Florin Piersic a primit marţi vestea că Florina Cercel, colega lui de scenă de-o viaţă, a murit. Cu greu şi-a abţinut lacrimile şi durerea. Marele actor a transmis un mesaj dureros pe reţelele de socializare. 

Florin Piersic are o mulţime de amintiri cu Florina Cercel. Au fost împreună pe scenă, acolo unde au încântat o lume întreagă. Acum, actriţa în vârstă de 76 de ani s-a stins din viaţă, după ce s-a luptat cu o boală grea. 

"Vi s-a întâmplat vreodată să primiţi un telefon si cel de la celălalt aparat să vă spună că a plecat din lumea asta o persoană dragă? In dimineaţa asta, eu am răspuns, cu o strângere de inimă, aşa, ca o presimtire. Aud vorbele care mi se spun, dar parca mintea mea refuză sa le inteleagă, le respinge ca pe o greseală enorma, de parca aşa ar putea sa le anuleze, sa dea timpul inapoi si iar inainte reparand eroarea destinului. Dar nu se întamplă aşa şi încep să inteleg ca Florina Cercel, buna si iubita mea partenera, nu mai este. Cum adica? Asa ceva nu se poate?! Doar acum patru zile am vorbit la telefon. La Cluj, cu doua luni în urmă, o aplaudam din loja în piesa in care cu multi ani in urma eram parteneri pe scena Nationalului bucurestean,” Gaitele” lui Alexandru Chiritescu. O viata am fost parteneri de teatru. Sub bagheta regizorului Alexandru Tocilescu, pe platoul televiziunii române, in anii din urma am jucat in “Ultima Halta spre paradis”. Doamne, ce fericită a fost să fim iar împreună! Si in toată aceasta viata, nu trecea săptămână fără să imi scrie mesaje, unele din cele mai frumoase pe care le primeam. Ce vreti?! Frati de zodie si de nume. Ea era născuta pe 28 ianuarie, eu pe 27. O zi ne despărţea, dar ne sarbatoream împreuna, chiar daca uneori de la distanta. Vedeti voi, cei care cititi aceste randuri? Sunt prietenii care nu mor niciodată pe care nici timpul, nici distantele nu le alterează. Florina Cercel m-a iubt. Ca partener si ca prieten. Si eu pe ea in egala masura. Te plang scumpa mea Florina.Imi vei lipsi teribil!
Cu sufletul îndoliat, al tău Florin"
, este mesajul apărut pe pagina lui Florin Piersic. 

Florina Cercel va fi înmormântată joi, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare.Numeroși colegi de breaslă au transmis mesaje de condoleanțe familiei actriței.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro