Florin Piersic, în lacrimi de ziua mamei sale: „Eu mă rog la ea”

+3 click pentru
galerie

Florin Piersic, în lacrimi de ziua mamei sale: „Eu mă rog la ea” © arhivă

Florin Piersic a povestit la „Agenția VIP” despre faptul că pe 24 martie, mama lui ar fi împlint 112 ani, iar acest lucru l-a întristat foarte mult pe marele actor. Florin Piersic vorbește cu mare emoție de mama lui și cu lacrimi în ochi și o consideră pe aceasta sfântă!

Florin Piersic a vorbit la „Agenția VIP” despre faptul că este trist că mama lui ar fi împlinit pe 24 martie vârsta de 112 ani. Marele actor spune că o consideră sfântă pe aceasta și că se roagă la ea ori de câte ori trece printr-un lucru rău sau bun. 

„De azi dimineață...când vorbesc de mama mea, îmi vine să plâng. E ca o icoană pentru mine! Eu mă rog la ea, de multe ori, când trec prin momente mai bune sau mai rele, la ea mă gândesc” a povestit Florin Piersic, pentru „Agenția VIP”. De asemenea, marele actor este de părere că nu ar trebui să se justifice în fața oamenilor decât cu lucrurile pe care le consideră el a fi de justificat. 

„De azi dimineață nu fac altceva decât să dau explicații, să mă justific vizavi de o chestiune minoră pe care a trebuit să o rezolv medical în urma unei lovituri pe care am primit-o eu la piciorul stâng și totul se rezumă la o gimnastică de întreținere. Vin de la sala de sport, unde fac exerciții pentru a intra în formă pentru viitoarele spectacole. Ce mi s-a întâmplat mie eu nu am vrut să spun nimănui...sunt impresionat când simt că mi se poartă de grijă, numai că...asta, ce fac dumnealor, nu e grijă, e u fel de vânătoare de senzații tari.

La 83 de ani m-am săturat să primesc numai vești proaste. Dacă vă rog să-mi respectați deciziile de a vă comunica dspre mine ceea ce cred...Vreau să vă spun numai lucruri frumoase, îmi vine să plâng, pentru că pe 24 martie a fost ziua scumpei mele mame” a mai completat Florin Piersic, în direct. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro