Florin Salam, ameninţat cu moartea la o nuntă. Un controversat afacerist din Roşiori i-a interzis să mai calce în oraş

+3 click pentru
galerie

Florin Salam, ameninţat cu moartea la o nuntă. Un controversat afacerist din Roşiori i-a interzis să mai calce în oraş © Foto: Facebook

Moment şocant, în timpul unei nunţi! Florin Salam a fost ameninţat cu moartea, în faţa tuturor! Un controversat om de afaceri din Roşiori i-a interzis acestuia să mai calce în oraş.

Clipe de coșmar pentru Florin Salam. Manelistul a fost amenințat cu moartea, weekendul trecut, la o nuntă din Roșiori, după ce nu s-a prezentat la eveniment. Enervat la culme, fratele mirelui i-a dat interzis Regelui manelelor în Teleorman, pentru următorii 5 ani, potrivit Antena Stars.

"Trebuia să vină, în seara asta, la Roșiori, la fratele meu, la nuntă și nu a venit. E a doua oară când nu a venit. Acum era mai important să vină. Mi-a zis că vine la ora 17:00, n-a venit. Mi-a zis la ora 02:00, n-a venit. Salam, ți-e interzis să vii în Roșiori. Termen de 5 ani, dacă te-am prins în Roșiori, oriunde am auzit că tu cânți, ori mori tu, ori murim noi. Dacă în termen de 5 ani, ai cântat în Teleorman, oriunde te prind eu în țara asta, nu eu, ci şi verii mei, și frații mei, afară, peste tot! Ştiu că iau 10 ani pentru tine, Salame", a spus fratele mirleui. 

După aceste amenințări, se pare că apele s-au mai liniștit între cei doi și Florin Salam s-a prezentat într-un final la nunta la care era aşteptat, iar dedicațiile au curs până în zorii zilei. 

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro