Florin Salam, ameninţat cu moartea la o nuntă. Un controversat afacerist din Roşiori i-a interzis să mai calce în oraş

+3 click pentru
galerie

Florin Salam, ameninţat cu moartea la o nuntă. Un controversat afacerist din Roşiori i-a interzis să mai calce în oraş © Foto: Facebook

Moment şocant, în timpul unei nunţi! Florin Salam a fost ameninţat cu moartea, în faţa tuturor! Un controversat om de afaceri din Roşiori i-a interzis acestuia să mai calce în oraş.

Clipe de coșmar pentru Florin Salam. Manelistul a fost amenințat cu moartea, weekendul trecut, la o nuntă din Roșiori, după ce nu s-a prezentat la eveniment. Enervat la culme, fratele mirelui i-a dat interzis Regelui manelelor în Teleorman, pentru următorii 5 ani, potrivit Antena Stars.

"Trebuia să vină, în seara asta, la Roșiori, la fratele meu, la nuntă și nu a venit. E a doua oară când nu a venit. Acum era mai important să vină. Mi-a zis că vine la ora 17:00, n-a venit. Mi-a zis la ora 02:00, n-a venit. Salam, ți-e interzis să vii în Roșiori. Termen de 5 ani, dacă te-am prins în Roșiori, oriunde am auzit că tu cânți, ori mori tu, ori murim noi. Dacă în termen de 5 ani, ai cântat în Teleorman, oriunde te prind eu în țara asta, nu eu, ci şi verii mei, și frații mei, afară, peste tot! Ştiu că iau 10 ani pentru tine, Salame", a spus fratele mirleui. 

După aceste amenințări, se pare că apele s-au mai liniștit între cei doi și Florin Salam s-a prezentat într-un final la nunta la care era aşteptat, iar dedicațiile au curs până în zorii zilei. 

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest