Florin Salam nu a recunoscut copilul Roxanei Dobre. De ce nu l-a trecut pe numele său

+3 click pentru
galerie

Roxana Dobre şi copilul ei © captura video

Florin Salam a devenit tată pentru a cincea oară. El şi-a întâlnit deja băiatul pe care l-a aşteptat cu mare nerăbdare în familia sa, dar constrâns de contractele pe care le avea de onorat, nu a putut fi prezent la naşterea copilui său şi nici nu a reuşit să ajungă la Serviciul de Stare Civilă pentru a îl trece pe numele său.

Este mare fericire în familia lui Florin Salam. Roxana Dobre i-a dăruit cel de-al treilea copil, iar micuţul a venit pe lume şi este perfect sănătos. A primit numele Simon Ştefan, iar în acte a fost trecut Simon Ştefan Dobre, deoarece tatăl său, Florin Salam, nu a reuşit să ajungă la Serviciul de Stare Civilă pentru a îl trece pe numele său de familie: Stoian.

El poate să facă, însă, acest lucru de acum încolo, printr-o declaraţie la Serviciul de Stare Civila sau printr-un înscris autentic realizat la notar.

Roxana Dobre a născut al treilea copil, duminică, la ora 9:07. El a primit numele Simon Ștefan și a cântărit 3210 grame, cu o înălțime de 50 de centrimetri la naștere.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro