Florin Salam a dat cărţile pe faţă. Motivul pentru care nu face nuntă cu Roxana Dobre

+3 click pentru
galerie

Florin Salam a dat cărţile pe faţă. Motivul pentru care nu face nuntă cu Roxana Dobre © Foto: Facebook

Multă lume s-a întrebat care este motivul pentru care Florin Salam nu s-a căsătorit nici acum cu Roxana Dobre, deşi sunt împreună de ani buni. Manelistul a decis să spună lucrurilor pe nume şi să nu mai lase deloc loc de interpretări.

Florin Salam a precizat că a decis să nu facă până acum nuntă cu frumoasa lui parteneră pentru că nu vrea să o dezamăgească. Mai exact, îndrăgitul artist a spus că mama copiilor lui merită tot ce este mai bun pe lume şi, din cauză că nu are suficient timp liber să organizeze totul cum vrea el, îi este teamă că evenimentul nu se va putea ridica la nivelul aşteptărilor Roxanei, potrivit Antena Stars.

Florin Salam îi este recunoscător iubitei sale pentru tot ce face pentru el, că îi este alături şi că îl susţine, astfel că vrea ca nunta lor să intre în istorie. Iar până când va avea timpul suficient să se ocupe chiar el de pregătiri, Florin Salam a decis să mai amâne puţin momentul. În plus, artistul crede că dragostea pe care i-o poartă Roxanei Dobre este mai mare decât semnificaţia unui act de la starea civilă.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro