Florin Salam, supărat pe succesul lui Jador: „Vine unul d-ăsta mic, după ploaie”. Replica primită de „Rege”

Florin Salam, supărat pe succesul lui Jador: „Vine unul d-ăsta mic, după ploaie”. Replica primită de „Rege” © Arhivă / Instagram

Conflictul dintre generații a ajuns și în lumea manelelor! Nimeni altul decât Florin Salam s-a arătat foarte deranjat de succesul de care se bucură nou-veniții din industrie. În zilele noastre, topurile sunt mai degrabă dominate de nume precum Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp sau Jador, un lucru deloc plăcut pentru „Regele Manelelor”!

Florin Salam taie în carne vie! Manelistul a ales să nu mai tacă și a avut o părere acidă față de maneliștii tineri, din noua generație. „Regele” s-a arătat deranjat de faptul că succesul acestora a venit subit și peste noapte, comparativ cu anii de muncă pe care cei din generația sa i-a investit.

Direct vizat a fost Jador, care l-a surclasat recent pe Salam în topuri, spre nemulțumirea acestuia.

„Eu nu aș vorbi urât de nimeni. Dar când mai vezi pe la televizor sau pe Facebook și când văd că fiecare spune ce vrea, fără niște ani de muncă, fără ani de experiență… Să spui că tu faci, că dregi, că ești”, a spus Florin Salam, la Taraf TV.

Manelistul a continuat cu declarații și mai grele!

„Când îi vezi pe ăștia care au apărut și ei… și avem și noi niște ani de muncă, frate, nopți nedormite… Nu ne convine nouă să vină unul d-ăsta mic, după ploaie, așa și să spună… te simți aiurea și îți vine să-l iei de urechi, gen...”, a mai explicat Salam.

Replica lui Jador

Declarațiile lui Florin Salam nu au venit fără o reacție din partea lui Jador, care a vorbit despre aceste păreri pe Youtube, la cererea fanilor.

„Îmi cer scuze dacă am deranjat cu prezența mea pe locul 1. Sunt legende în țara asta care merită să fie pe locul 1 dar voi decideți cine e pe locul 1 și vă mulțumesc”, a fost o parte din mesajul lui Jador.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro