Florin Salam, tată pentru a şasea oară? Detaliul care a pus pe toată lumea pe gânduri

+3 click pentru
galerie

Florin Salam, tată pentru a şasea oară? Detaliul care a pus pe toată lumea pe gânduri © Facebook

Florin Salam urmează să devină tată pentru a şasea oară? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele fanilor celebrului manelist.

Florin Salam are cinci copii, dar şi un nepoţel. Este fericit şi împlinit, însă nu ar spune nu şansei de a deveni tată din nou, mai ales că el mereu a susţinut că vrea o familie mare.

Ei bine, declaraţiile acestea, dar şi un detaliu extrem de important legat de Roxana Dobre, iubita sa, ne-au pus pe gânduri. Mai exact, în ultimul timp, Roxana Dobre a început să-şi schimbe stilul vestimentar. Partenera lui Florin Salam a început să se îmbrace în haine ceva mai largi atunci când alege să iasă în oraş, ceea ce nu poate să ne ducă cu gândul decât la faptul că ar putea să vrea să ascundă ceva.

Un alt detaliu care ne-a pus pe gânduri este cel legat de gestul pe care Florin Salam l-a făcut pe reţelele sociale. Astfel, celebrul manelist a postat recent pe conturile sociale o fotografie cu iubita sa, din urmă cu câţiva ani, atunci când era însărcinată. Să fie această imagine cu subînţeles în acest context? Rămâne de văzut, însă dacă lucrurile se dovedesc adevărate, nu putem spune decât că Florin Salam şi Roxana Dobre vor avea un an de senzaţie.

Florin Salam, despre nunta cu Roxana Dobre

Mulţi s-au întrebat care este motivul pentru care Florin Salam nu s-a căsătorit până acum cu Roxana Dobre, însă, în urmă cu ceva timp, manelistul a decis să facă lumină şi să explice că vrea să mai aştepte până când va simţi că este liniştit aşa cum trebuie.

„Eu nu cred că fac nimic, doar că îmi simte privirea şi îmi simte sufletul. Şi realizează că muncesc foarte mult ca copiii mei să aibă parte de toate. Îi tot spus să aibă răbdare (n.r. despre căsătorie), ca să prind eu liniştea aia de care am nevoie”, a spus Florin Salam la ''Xtra Night Show''.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro