Florin Vasilică este în doliu. Mesajul cutremurător transmis pe internet. ''Nu îmi vine să cred''

+3 click pentru
galerie

Florin Vasilică este în doliu. Mesajul cutremurător transmis pe internet. ''Nu îmi vine să cred'' © Facebook

Zi grea astăzi pentru Florin Vasilică. Îndrăgitul artist a ţinut să împărtăşească cu prietenii săi vurtuali durerea pe care o simte.

Astăzi se împlinesc şase ani de la decesul Mărioarei Murărescu. Îndrăgita prezentatoare s-a stins din viaţă pe 30 ianuarie 2014 din cauza unor probleme de sănătate. Dispariţia sa a provocat multă durere familiei, dar şi prietenilor care au iubit-o.

Chiar dacă au trecut şase ani de la moartea sa, prietenii îi păstrează amintirea vie în suflet. Unul dintre oamenii care au apreciat-o şi care o iubesc dincolo de cuvinte este şi Florin Vasilică.  Îndrăgitul artist de muzică populară a ţinut să transmită un mesaj deosebit astăzi, pe Facebook.

''6 ani... Nici acum nu îmi vine să cred. Dumnezeu să o aibă în paza Sa'', a scris Florin Vasilică pe Facebook, alături de o imagine cu regretata prezentatoare.

Fanii au reacţionat şi ei şi au transmis gânduri bune în memoria celei care a fost Mărioara Murărescu.

''Dumnezeu să ierte. Mărioara Morarescu, Liviu Vasilică, Drăgan Munteanu, Lucreţia Ciobanu şi mult alții, lista ar fi lungă, Cui îi vine să creadă, Odihnă şi lumină veşnică'', sunt câteva dintre mesajele transmise de fani.

Mărioara Murărescu a fost una dintre cele mai iubite şi apreciate prezentatoare de la noi. Glasul său inconfundabil şi pasiunea cu care îşi făcea meseria au făcut-o să fie mereu în sufletele fanilor. Mărioara Murărescu a fost renumită datorită programelor folclorice pe care le-a prezentat, cea mai iubită emisiune a sa fiind Tezaur folcloric.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro