Florin Zamfirescu, prima declarație după moartea mamei sale: „Sunt împăcat cu soarta”

+3 click pentru
galerie

Florin Zamfirescu, la „Răi da Buni” © Antena Stars

Anul a început în cel mai rău mod pentru actorul Florin Zamfirescu. În urmă cu câteva zile, mama acestuia s-a stins din viață, iar acum două zile a și condus-o pe ultimul drum.

Însă, cum spectacolul trebuie să meargă înainte, Florin Zamfirescu s-a urcat pe scenă și și-a intrat în rol pentru o piesă de comedie. Imediat după spectacol, a oferit primele mărturisiri de după moartea celei alintată „Tanti Zizi” de apropiați.

„Eu sunt în doliu. Mama mea a murit, a fost înmormântată alaltăieri. E foarte greu (n.r. să joc în aceste condiții). Noi așa suntem învățați. Dar intrând în piesă, nu mai ieși în realitate. Acum revin în realitatea mea. Mama nu mai e. Am avut o relație extraordinară. (...) Am fost și am mers acolo și întâmplarea face că după trei zile, când era încă lucidă, și-a dat obștescul sfârșit.

Sunt împăcat cu soarta, și a părinților mei. S-au chinuit enorm în perioada comunismului”, a povestit Florin Zamfirescu, la „Răi da Buni”.

Florin Zamfirescu și sora lui sunt în doliu, după moartea mamei lor. Tanti Zizi, așa cum era alintată de apropiați, a fost învățătoare și extrem de iubită în familia ei. Anunțul dureros al morții a fost făcut de Raluca, sora lui Florin Zamfirescu.

„20 şi 93 de ani! Acum ea nu mai e. S-a risipit ca un nor după ploaie... mama. Mulţumesc pentru gândurile voastre...”, a anunțat Raluca, pe rețelele de socializare.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro