Fostul vecin al lui Răzvan Ciobanu, dezvăluire şocantă în direct: "Îl trăda cu alţi doi parteneri". VIDEO

Fostul vecin al lui Răzvan Ciobanu, dezvăluire şocantă în direct: "Îl trăda cu alţi doi parteneri" © Instagram

În ediţia de luni seară de la "Xtra Night Show" au ieşit la suprafaţă informaţii care mai de care mai cutremurătoare privind cazul lui Răzvan Ciobanu. Un fost vecin de-al designerului a intrat în direct şi a mărturisit ce se întâmpla în viaţa lui, cu adevărat. 

Relaţia dintre Răzvan Ciobanu şi fostul iubit a fost una extrem de controversată. Acum, după moartea designerului, fostul vecin al acestuia vine cu dezvăluiri şocante. Fostul iubit medic îl urmărea şi îl bătea deseori, potrivit celor spuse de el. Motivul? Designerul avea alţi doi parteneri, iar bărbatul bănuia şi încerca să-l prindă în fapt. 

"Am fost vecin cu el unde avea atelierul. Cea mai parte din timp şi-o petrecea aici, inclusiv nopţile. Era un spaţiu generos, era amenajat şi ca atelier de lucru, avea un spaţiu unde îşi prezenta creaţiile. Era în perioada de început. El a avut două perioade. Am fost aici patru ani de zile, între 2012 şi 2016. Era un om deosebit de civilizat, manierat. Vreau să accentuez compartamentul fostului lui iubit. Am fost surprins când i-am urmărit atitudinea la înmormântare. El era un tip extrem de conflictual, faţă de relaţia cu Răzvan. În primul rând, s-a purtat frumos cu Răzvan la început, când i-a mers bine. Până a intrat în conflictul cu drogurile. Eu, personal, am avut două-trei conflicte cu el. Era un tip dominant, ştiam că este medic... A sărit la bătaie chiar şi la mine, pentru un loc de parcare. Venea des acolo şi nu numai că îl bătea, îl urmărea permanent. Şi Răzvan îl trăda, cu alţi doi parteneri. El bănuia şi îl pândea. Se ascundea lângă bloc, îşi ascundea maşina în garaj. Răzvan avea maşini calumea. (...) Când ai un asemenea partener... clar nu era fericit. Îl vedeam zilnic, el era nefericit din cauza acestei relaţii. Aştepta să-l prindă cu unul dintre ceilalţi doi parteneri.", a declarat fostul vecin al lui Răzvan Ciobanu pentru "Xtra Night Show".

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro