O fostă concurentă de la "Dragoste fără secrete", iese la atac! "Voi chiar aşa nesimţiţi sunteţi?"

O fostă concurentă de la "Dragoste fără secrete", iese la atac! "Voi chiar aşa nesimţiţi sunteţi?"

A intrat în show-ul matrimonial "Dragoste fără secrete", la braţul unui bărbat care nu o iubea. Mai presus de acest lucru, a aflat între timp că a rămas însărcinată cu acesta, chiar dacă nu îl cunoaşte prea bine. Este vorba de Mădălina, cea care a părăsit competiţia şi care a luat decizii controversate legate de viaţa sa.

Imediat după ce a ieşit din concurs, Mădălina a decis că nu poate păstra sarcina, fiindcă Alexandru nu este un bărbat în care să-şi pună baza, şi nu doreşte ca acel copil să crească fără un tată. Fiecare doarme cum îşi aşterne, cum poate, cum crede. Doar că această decizie a stârnit un val de critici la adresa Mădălinei, care a ales, în urmă cu o oră, să posteze un mesaj pe pagina de facebook a emisiunii "Dragoste fără secrete".

"Dacă nu ştiți despre ce este vorba şi ce s-a întâmplat în această emisiune, vă rog să nu mai vorbiți, că vorbiţi degeaba. Emisiunea este câte se poate de reală, nu este "fake", nu este regia producției sau a stafului. Totul este live, deci totul este adevărat. Cât despre fostul meu cuplu.. am fost de la început un cuplu adevărat, dacă nu părea, asta nu înseamnă că nu a fost... totul a început să se termine când au ieşit lucrurile la iveală.. am aflat şi eu o data cu voi. Şi cât despre copil, a existat. Voi chiar aşa nesimțiți sunteți ? Dacă nu îl mai am în acest moment, asta nu înseamnă că trebuie să mă judecați. Nu puteam să am un copil cu un asemenea om. El nu stătea lângă mine, aşa că a fost cel mai bine aşa. Vă rog, vedeți-vă de treaba voastră şi nu mai dați prost cu gura. Sper că m-am făcut înţeleasă". a scris Mădălina.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro